کافه قنادان

شیرینی فروشی

کافه قنادان

شیرینی فروشی

۲۰ مطلب در اسفند ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

همه فوت های شیرینی گری!

مجله تندرستی: اگر این نکته ها را مو به مو رعایت کنید می توانید مدعی شوید یک قناد حرفه ای هستید.

برای شروع کار

شیرینی پزی

، اولین نکته ای که باید در نظر بگیرید آماده کردن وسایل و لوازم مورد نیاز کارتان است. تمام مواد را اندازه گیری کنید و در دسترس بگذارید تا در وسط کار دنبال چیزی نگردید.

– بهتر است تمام مواد آماده شده مدتی در دمای محیط بمانند یعنی از نیم ساعت تا یک ساعت قبل همه مواد را از یخچال یا کابینت بیرون آورید تا هم دما شوند، بخصوص کره یا مارگارین و تخم مرغ.

– درجه حرارت فرها معمولا مختلف هستند. بعضی فرها شماره ای هستند و بعضی دیگر براساس درجه سانتیگراد یا فارنهایت تنظیم می شوند. اگر فر شما از یک تا چهار یا پنج درجه بندی شده، عدد یک یعنی حرارا کم و بالاترین عدد یعنی چهار یا پنج حرارت بیشتر است.

– اگر برای پخت شیرینی به فر نیاز دارید بهتر است حداقل ۱۵ دقیقه قبل از قرار دادن سینی محتوی شیرینی ها در فر، آن را با درجه حرارت مناسب گرم کنید.

همه فوت های شیرینی گری

 
نکات شیرینی پزی – همه فوت های شیرینی گری!

– دستور شیرینی را اول خوب بخوانید و مطمئن شوید که در میانه کار چیزی یا وسیله ای کم ندارید.- برای تبدیل درجه سانتیگراد به فارنهایت به این ترتیب عمل کنید. عدد درجه سانتیگراد را در نه پنجم (۵/۹) ضرب کرده و با ۳۲ جمع کنید.- بهتر است برای پخت شیرینی خانگی از مواد اولیه با کیفیت و تازه استفاده کنید.- مراقب باشیدمغزهای مصرفی، مانده نباشند و بوی نا ندهند. تخم مرغ حتی الامکان تازه باشد. آردها هم مانده نباشند.- مقیاس هایی که برای شرینی پزی استفاده می شوند معمولا استاندارد هستند، به اینصورت که قاشق هایی که برای اندازه گیری مواد خشک موجودند از بزرگ به کوچک عبارتند از:سوپ خوری (یا غذاخوری) – مرباخوری – چای خوری (قاشقی کوچکتر از مرباخوری) و یک دوم چای خوری و پیمانه های بزرگتر به ترتیب عبارتند از:

  • یک پیمانه (معادل ۲۵۰ میلی لیتر)
  • یک دوم پیمانه (۱۲۵ میلی لیتر)
  • یک سوم پیمانه (۸۰ میلی لیتر)
  • یک چهارم پیمانه (۶۰ میلی لیتر)
  • نکته ای که باید دقت شود این است که مواد مختلف با حجم های متفاوت در پیمانه ها، وزن های مختلفی هم دارند:
  • یک پیمانه آرد = ۱۰۰ گرم
  • یک پیمانه شکر = ۱۵۰ گرم
  • یک پیمانه پودر قند = ۱۰۰ گرم
  • یک پیمانه روغن = ۱۵۰ گرم
  • برای اندازه گیری قاشق ها هم بهتر است همه قاشق ها را سر پر در نظر بگیرید.
  • یک ق س آرد = ۱۰ گرم
  • یک ق س شکر = ۱۲ گرم
  • یک ق س پودر قند = ۱۰ گرم

– برای پر کردن پیمانه ها بهتر است آنها را با قاشق پر کنید تا همه فضای داخل پیمانه پر شود و جایی بین مواد خالی نماند و وقتی آرد یا شکر را اندازه گرفتید بهتر است روی آن را با کارد خوب صاف کنید.کره و شکر قهوه ای را در پیمانه کمی فشار دهید تا جای خالی در پیمانه نباشد.- اگر از روغن جامد برای شیرینی استفاده می کنید بهتر است آن را در دمای محیط حداقل یک ساعت قرار دهید تا نرم شود.- اگر در شیرینی تان از کره یا روغن جامد استفاده می کنید دیگر احتیاجی به چرب کردن سینی فر نیست.- بهتر است آرد، شکر، پودر نارگیل و دیگر مواد خشک را الک کنید.- اگر شیرینی تان سفت شد، بدانید که یا مقدار شکر یا آردتان زیاد بوده یا اینکه به مدت طولانی در فر مانده است. اگر دمای فر بالا باشد هم باعث سفت شدن شیرینی تان و زیاد خشک شدن آن می شود.- اگر قبل از قرار دادن در فر خمیر سفت شد، به آن شیر یا روغن مایع اضافه کنید تا خمیر نرم شود.- در موقع درست کردن شیرینی ها آنها را با فاصله بچینید تا در حین پخت به همدیگر نچسبند و شکل و فرم آنها به هم نخورد.- بهترین نوع شکر مصرفی، شکر معمولی است اما دقت کنید از نوع ریز آن استفاده کنید. برای ریز کردن دانه های شکر از آسیاب هم می توان استفاده کرد، مدت ۳ تا ۵ ثانیه کافی است.- شکر قهوه ای، شکری با عطر خاص است که معمولا در شیرینی های کم کالری استفاده می شود. شکر قهوه ای در دو رنگ روشن و تیره در بازار موجود است که متناسب با نوع شیرینی می توانید از آنها استفاده کنید.- شیرینی هایتان را در ظرف های دربسته، در جای خشک و خنک نگهداری کنید. اگر دیدید شیرینی هایتان کمی خشک شده اند، می توانیددر ظرف آنها یک فنجان آب بگذارید و ظرف را به مدت چند دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا شیرینی هایتان تازه شود.- نکته دیگری که خوب است برای پخت شیرینی های عید در نظر بگیرید، ظرافت و دقت در کار است. هر چه شیرینی های خانگی ریزتر و یک اندازه و زیبا باشند، پذیرایی شما جذاب تر خواهد بود.- اگر روی شیرینی پخته، ولی داخل آن کمی خمیر مانده، به علت زیاد بودن حرارت فرتان است.- جهت نگهداری باقلواها، خمیرهای مازریپانی و قطاب بهتر است آنها را درون فریزر در ظرف دربسته گذاشته و ۲۴ ساعت زودتر از فریزر خارج کرده و مصرف کنید.- برای نگهداری شیرینی های پخته شده، آنها را در ظروف فلزی یا شیشه ای نگهداری کنید. بخصوص اگر می خواهید شیرینی ها را فریز کنید از ظرف پلاستیکی استفاده نکنید.- اگر می خواهید در شیرینی تان از چاشنی یا ادویه هایی مثل وانیل یا دارچین استفاده کنید، بهترین راه مخلوط کردن آنها با روغن است.- اولین مرحله

شیرینی پزی

معمولا مخلوط کردن تخم مرغ با شکر و روغن است. البته اگر غیر از این باشد، در روش تهیه ذکر می شود.- برای اینکه شیرینی ها خرد نشود قبل از خنک شدن کامل آنها به شیرینی ها دست نزنید.

همه فوت های شیرینی گری

 

– زمان پخت در شیرینی اهمیت زیادی دارد، پس همیشه یک ساعت دیواری در آشپزخانه داشته باشید.- برای پر کردن قیف های مخصوص شیرینی یا خامه بهترین راه این است که قیف را داخل یک لیوان دهان گشاد بگذارید و لبه های قیف را برگردانید، حالا به راحتی می توانید قیف را پر کنید.- در پخت شیرینی های خانگی بهتر است از مغزهای مرغوب استفاده کنید. اگر می خواهید از پودر پسته استفاده کنید، پیشنهاد ما به شما این است که خودتان پسته ها را پوست کنده و خرد کنید تا از تازگی و بهداشتی بودن آنها اطمینان داشته باشید.* اگر در شیرینی یا کیک می خواهید از بادام پرک استفاده کنید به روش پیشنهادی ما عمل کنید. بادامهای خشک را به مدت سی ثانیه در آب جوش قرار دهید و بعد از این مدت آنها را آبکش کرده و شروع کنید به پوست کندن آنها. به این مرحله، سفید کردن بادام گفته می شود. حالا این بادام های سفید شده را می توانید به راحتی برش های نازک زده و به شکل پرک درآورید.* معمولا در موارد لازم همه شیرینی ها تخم مرغ وجود دارد منظور از تخم مرغ، نوع درشت آن به وزن تقریبی ۵۰ تا ۶۰ گرم است. پس اگر تخم مرغ هایتان ریز است تعداد آنها را بیشتر در نظر بگیرید.* برای جدا کردن سفیده تخم مرغ از زرده بهترین موقع زمانی است که تخم مرغ را تازه از یخچال بیرون آورده اید. در این صورت زرده از سفیده به راحتی جدا می شود. بعد برای استفاده کردن در مواد لازم بگذارید حدود نیم تا یک ساعت در دمای محیط بماند.

cafeghanadan.com             

  • cafeghanadan cafeghanadan
  • ۰
  • ۰

شیرینی آلمانی

شیرینی آلمانی

 

 

با این شیرینی خوش طعم در عید فطر از میهمانان تان پذیرایی کنید.

 

مواد لازم :

آرد : ۶۰۰ گرم

روغن قنادی : ۳۰۰ گرم

پودر قند : ۱۵۰ گرم + ۲ قاشق سوپ خوری

تخم مرغ : ۲ عدد

مارمالاد توت فرنگی

شیر : ۳۰ میلی لیتر

آب : ½ لیوان

زعفرون : ½ قاشق چای خوری

وانیل : ½ قاشق چای خوری

شکلات  + خلال پسته + کنجد برای تزیین
این شیرینی بسیار کم شرینی و مناسب برای عید فطر می باشد.

طرز تهیه :

زعفرون و ۲ قاشق سوپ خوری پودر قند رو ترکیب کنید. آب رو اضافه کنید و روی شعله قرار بدید تا شربت غلیظی بدست بیاد.

 

 

 

روغن رو همراه با پودر قند داخل یه ظرف بزرگ بریزید.

 

 

 

خوب با همزن برقی بزنید تا مثل تصویر پایین بشه.

نکته : روغن رو چند ساعت قبل از استفاده در دمای معمولی قرار بدید!

 

 

 

شربت رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

 

 

 

تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.

نکته : از این جا به بعد دیگه به همزن برقی نیازی نیست.

 

 

 

شیر و وانیل رو اضافه کنید. و بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید.

 

 

 

اگر ۶۰۰ گرم آرد رو اضافه کردید و هنوز خمیر به دستتون میچسبید یه مقدار دیگه آرد اضافه کنید تا خمیری مثل تصویر پایین بدست بیاد.

نکته: بین ۶۰۰ تا ۶۵۰ گرم به آرد نیاز هست.

 

 

 

میز کارتون رو کمی نم دار کنید و یه پلاستیک تمیز رو روش پهن کنید. کمی آرد بپاشید و خمیر رو با وردنه به ارتفاع نیم سانت پهن کنید.

نکته خیلی مهم: هرچی نازک تر قالب بزنید شیرینی بهتری خواهید داشت.

 

 

 

داخل سینی کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر ها رو به شکل دلخواه قالب بزنید.

نکته: دو تا خمیر رو یک شکل قالب بزنید اما یکی رو با سر ماسوره ساده یا هر ابزار گرد دیگری سوراخ کنید. این شیرینی های عید فطر جفت جفت هستند.

 

 

 

شیرینی ها رو به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد توی فر قرار بدید تا فقط یه مقدار شیرینی ها تغییر رنگ بدند.

حالا مارمالاد رو روی یکی از شیرینی ها بریزید و اون جفتش رو روش قرار بدید.

 

 

 

روی شیرینی ها رو با کنجد، پسته و شکلات تزیین کنید.

 

cafeghanadan.com             

  • cafeghanadan cafeghanadan
  • ۰
  • ۰

شربت زولبیا بامیه

من تو ماه رمضون هر سری یک پارچ از این شربت درست میکنم و برای مدتی استفاده میکنم .

نکات اصلیش: یکی استفاده از جوهر لیمو و دیگری حل کردن شکر در آب قبل از جوشوندنش و هم چنین برس کشیدن اطراف ظرفه که توضیح میدم .

زاج سفید برای شفافیت بکار میره . میتونین حذفش کنین .

گلوکز مایع هم کشسانی ش میکنه . مثل شربتهای بیرون .

 

 

زعفران دم کرده یک چهرم لیوان

جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری

گلوکز مایع ۲ قاشق غذاخوری

به اندازه یه نخود کوچیکیتر زاج سفید

 

گلاب و زعفرون با هم یک لیوان میشن . آب هم یک لیوان . یعنی ما سه لیوان شکر داریم و ۲ لیوان مایعات .

همون اول گلاب رو نصف کنید . نصفشو بزارید کنار . بقیه رو با آب و شکر مخلوط کنید. اون قدر هم بزنید تا جایی که ممکنه شکر حل بشه. مثل تصویر:

بعد قرارش بدین رو اجاق  گاز. همین که شروع به جوشیدن کرد ، شما با یه برس مرطوب مثل تصویر ، شکرکهای اطراف رو هی حل کنید و از بین ببرید. برس رو به آبلیمو هم میشه آغشته کنید.اینکار رو یکسره باید انجام بدین تا از شکرک زدن دور ظرف جلوگیری بشه .

اون قدر باید بجوشه تا قووم بیاد. برای امتحان ، هر سری چند قطره شو بندازین تو آب یخ . اگه وا نرفت یا دیر وارفت آماده س . اما اگه همون اول با آب قاطی شد، هنوز باید بجوشه .
اینجا تازه شروع جوشش هست:

آخرا که دیگه احساس کردین داره قووم میاد، جوهر لیمو و زاج رو اضافه کنید. همینطور گلوکز مایع.

سپس زعفرون ، جوهر لیمو و بقیه گلاب رو اضافه کنید.

شما یک شربت بسیار خوشرنگ و شفاف خواهید داشت که اصلااا هم شکرک نخواهد زد !

 

cafeghanadan.com             

  • cafeghanadan cafeghanadan
  • ۰
  • ۰

شیرینی برگه زردآلو

 

 

 

 

مواد خمیر:

۵۵ و نیم تا ۶ و نیم فنجان آرد
۳/۴ فنجان شکر
۱ق چ نمک
۶ و ۳/۴ ق چ خمیر مایه (یست)
۱/۲ فنجان کره نرم
۱فنجان آب داغ
۳ عدد تخم مرغ

موادلایه زردآلو :

۳۰۰ گرم زردآلو خشک
۱و ۱/۲ فنجان آب
۱/۲ فنجان شکر قهوه ای یا شکر

مواد رویه شیرینی:

۱/۳ فنجان آرد
۳ ق غ شکر
۳/۴ ق چ دارچین
۳ ق غ کره

 

برگه هی زردآلو را ۲۰ دقیقه با آب می پزیم تا تمام آب جذب برگه ها بشه:

زرد آلوهای نرم شده رو با شکر در غذا ساز یا مخلوط کن خوب له می کنیم:

تمام مواد رویه شیرینی یعنی آرد و شکر و دارچین و کره رو در ظرفی خوب با هم مخلوط می کنیم:

برای درست کردن خمیر آرد و شکر و نمک و خمیر مایه رو در کاسه مخلوط می کنیم . کره آب شده و آب گرم رو اضافه می کنیم و ۲ دقیقه می زنیم (۱ پیمانه از  آرد رو نگه می داریم بعدا” کم کم و به مقدار لازم به خمیر اضافه می کنیم):

تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم و ۲ دقیقه دیگر می زنیم:

آرد باقی مانده رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر چسبندگی پیدا کنه و به ورزش داد.در این مرحله خمیر رو روی سطح آرد اشیده می گذاریم و۳ تا ۵ دقیقه ورز می دیم:

حالا خمیر و مواد داخلی و مواد رویه شیرینی آماده هست و وقتشه که شیرینی رو درست کنیم:

خمیر رو سه قسمت مساوی می کنیم و هر قسمت رو به صورت یک مستطیل ۱۸ در ۳۰ سانت در سینی چرب شده پهن می کنیم:

یک سوم از کرم زرد آلو رو وسط هر خمیر پخش شده پهن می کنیم. طوری که فقط یک سوم وسط خمیر کرم خورده باشد:

با کارد یا کاتر پیتزا روی خمیر های دو طرف برش های مورب می زنیم:

نوار های دو طرف رو کمی می پیچیم رو روی کرم زرد آلو برمی گردونیم:

یا بدون پیچیدن صاف روی زردآلوها می چینیم :

ترکیب شکر و دارچین رویه شیرینی رو وسط شیرینی می ریزیم:

شیرینی ها رو با پلاستیک می پوشونیم و ۳ تا ۳ ساعت ونیم میگذاریم تا خمیر پف کنه:

هر چه بیشتر خمیر را استراحت دهید شیرینی پوک تری خواهید داشت.

شیرینی ها رو به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه می پزیم:

 

cafeghanadan.com             

  • cafeghanadan cafeghanadan
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه پنکیک خانگی

تهیه این پنکیک‌ سالم خانگی، بسیار راحت است و آرد، تخم‌مرغ و کره از جمله مواد اصلی آن می‌باشد.
 

انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات – طرز تهیه پنکیک خانگی خوشمزه

 زمان تهیه و پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای ۴- ۳ نفر:
آرد: ۵/۱ پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
شکر: ‌یک قاشق غذاخوری
نمک: ‌نصف قاشق چای‌خوری
شیر: یک و نیم پیمانه
تخم‌مرغ: یک عدد
کره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق


طرز تهیه:
• شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

• تخم‌مرغ، کره وشیر را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک همزن، آن‌ها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند.

• در یک تابه نچسب، کره را ذوب کنید.

• یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانی‌که رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شود حرارت دهید.

• همین کار را با مابقی مایه انجام دهید.

• تعداد پنکیک تهیه شده ۴ عدد می‌باشد.

چه چیز هایی نیاز دارید ؟تند زن، دو کاسه برای مخلوط کردن، ماهی تابه یا کلوچه پز، روغن گیاهی، ملاقه یا فنجان مناسب، قاشق متوسط، کفگیر.
 

 

در اینجا چند روش ساده برای ایجاد یک پنکیک عالی وجود دارد.

 

چه چیز هایی نیاز دارید
تند زن، دو کاسه برای مخلوط کردن، ماهی تابه یا کلوچه پز، روغن گیاهی، ملاقه یا فنجان مناسب، قاشق متوسط، کفگیر.

 

این ۷ مرحله ی ساده را دنبال کنید.
۱-  آرد، بکینگ پودر،نمک و شکر را با هم مخلوط کنید.

 

در یک کاسه متوسط با فنجان شیشه ای بزرگ، ترکیبات خشک را هم بزنید.
۲- شیر،‌روغن و تخم مرغ را مخلوط کنید.

در یک کاسه جدگانه، اجزای مرطوب را با هم مخلوط کنید ( شیر، تخم مرغ،‌روغن گیاهی) تا این که تخم مرغ کاملا مخلوط شود.

۳- عناصر خشک و مخلوط را با هم مخلوط کنید.

 

ترکیبات مرطوب را به کاسه ای که در آن ترکیبات خشک بودند اضافه کنید. آن ها را تا زمانی که ذرات پوری دیده نباشند هم بزنید.
محرمانه: خمیرتان را در یک ظرف در بسته مدت کمی نگه دارید تا پنکیک خودش را بگیرد.
۴-  ماهی تابه خود را گرم کنید.
اجاق خود را با شعله متوسط روشن کنید و یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله قرار دهید.
محرمانه: درجه حرارت را آزمایش کنید،‌چند قطره کم آب روی ماهی تابه بپاچید، زمانی به اندازه کافی داغ شده که این قطره بجوشد و تبخیر شود.
۵- روغن به ماهی تابه اضافه کنید.

 

دستمال کاغذی را با روغن گیاهی چرب و مرطوب کنید و آن را به آهستگی در کف ماهی تابه بکشید. این باعث می شود تا پنکیک ها به شکل استیک بماند.
۶- خمیر را در ماهی تابه بریزید.

 

برای هر پنیک با ملایمت ، ۳/۱ یا ۲/۱ فنجان از خمیر را در آن بریزید. از ملاقه یا فنجان استفاده کنید. از یک قاشق برای پهن کردن خمیر در یک دایره استفاده کنید.
محرمانه: قطعه هایی شبیه به موز یا هلو به خمیر دایره ای شکل پنکیک اضافه کنید.
۷- پنکیک ها را زمانی که حباب زدند برگردانید.

 

به یک باره وسط پنکیک ها شروع به حباب زدن و ترکیدن می کند، آن زمان است باید کفگیر را در زیر پنکیک ها قرار داده و به سرعت آن ها را برگردانید.
محرمانه: اگر شما پنکیک ها را برای جمعیت زیاد درست می کنید،‌ بعد از سرخ شدن آن ها را در فرقه های فلزی توری قرار دهید تا زمانی که آن ها را برای مهمانان می آورید خمیر و خیس نشده باشد.

cafeghanadan.com             

  • cafeghanadan cafeghanadan
  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کلوچه خامه ای

 

مواد لازم (برای ۱۲ عدد )
۲ قاشق چایخوری مایه ی خمیرتازه
۲ قاشق غذاخوری شکر
۳۵۰ گرم شیر پاستوریزه ی گرم
۵۰۰ ۴۵۰- گرم آرد سفید گندم
نصف قاشق چایخوری نمک
۶۰ گرم کره ی پاستوریزه ی آب شده
۱ پیمانه مربای توت فرنگی
۱ پیمانه (۲۰۰ گرم) خامه ی پاستوریزه شیرین شده
۲ قاشق غذاخوری پودر قند

 

 

روش تهیه :
مایه ی خمیر و ۱ قاشق چایخوری شکر و شیر را در ظرفی مخلوط کنید و در جای گرم به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا پف کند(اصطلاحاً عمل کند). کره، بقیه شکر، شیر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را کم کم بیفزایید و خوب ورز دهید تا خمیر صاف و یک دستی حاصل شود. روی سطح صافی، کمی آرد بپاشید و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا نرم شود. سپس روی خمیر را بپوشانید و در یک جای گرم حدود یک ساعت قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. خمیر را دوباره روی یک سطح صاف که آرد پاشیده اید، ورز دهید و به ۱۲ قسمت تقسیم کنید. آن گاه هر قسمت را ورز دهید و به شکل گلوله در آورید. آرد اضافی آنها را تکان دهید و در سینی فر چرب شده با فاصله قرار دهید تا گلوله ها دوباره ور بیاید (حجم آن دو برابر شود). سپس روی نان ها را با مخلوط (یک قاشق آرد و کمی آب) آغشته کنید و در طبقه ی بالای فر که از قبل با حرارت ۲۱۰ درجه ی سانتیگراد گرم شده، به مدت ۲۵- ۲۰ دقیقه قرار دهید تا نان ها به خوبی بپزد و طلایی شود. پس از آن از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.

خامه ی شیرین را در فریزر قرار دهید. سپس آن را از فریزر خارج کرده و با همزن برقی بزنید تا زمانی که خامه فرم گرفته و جای پره ی همزن روی خامه بماند. کلوچه ها را از قسمت پهلو برش داده و داخل هر برش را با خامه ی فرم گرفته و مربای توت فرنگی پر کنید و روی آن را پودرقند بپاشید.

 

cafeghanadan.com             

  • cafeghanadan cafeghanadan
  • ۰
  • ۰

دلایل خشک شدن شیرینی بعد از پخت

۱- باید مواد اولیه را با دقت اندازه گیری کرد. زیرا زیاد شدن مقدار شکر، یکی از دلایل سفت شدن بیسکویت یا شیرینی است.


۲- اگر شیرینی به مدت طولانی و با دمای بالا پخته شده باشد. سفت می شود.

۳- برای پهن کردن خمیر بیسکویت روی میز کار، از دو ورق کاغذ روغنی استفاده کنید که مجبور به استفاده از آرد نشوید. چون استفاده ی زیاد از آرد باعث سفت و خشک شدن بیسکویت و شیرینی می شود.

۴- اگر هنگام تهیه ی خمیر، خمیر را زیاد هم بزنید، خمیربه روغن می افتد و بعد از پخت،شیرینی یا بیسکویت خشک و سفت می شود

 

cafeghanadan.com             

  • cafeghanadan cafeghanadan
  • ۰
  • ۰

خامه فرم گرفته برای تزیین کیک و دسر

فرم گرفتن خامه حالتی است که به وسیله زدن خامه در آن باید به وجود بیاید تا برای مالیدن بر روی کیک ها و شیرینی ها و تزیین کرم و ژله ها آماده شود…

خامه فرم گرفته برای تزیین کیک و دسر

مواد لازم :
▪ خامه ۱۰۰ گرم
▪ پودر قند ۲ قاشق غذا خوری
▪ وانیل ۸/۱۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه :
فرم گرفتن خامه حالتی است که به وسیله زدن خامه در آن باید به وجود بیاید تا برای مالیدن بر روی کیک ها و شیرینی ها و تزیین کرم و ژله ها آماده شود به این طریق که برای هر ۱۰۰ گرم خامه ۲ قاشق غذا خوری پودرقند اضافه کرده و ۸/۱ قاشق چای خوری وانیل نیاز داریم بعد از این که پودر قند و خامه و وانیل را مخلوط کردیم آن را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً خامه یخ بزند سپس زمانی که خواستید آن را استفاده کنید نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا خامه نرم شود سپس آن را با همزن برقی بزنید تا فرم مورد نظر به دست بیاید. در صورتیکه درصد چربی خامه شما زیاد بود یعنی بالای ۵۰ درصد چربی داشت باید در ازای هر ۲۵۰ گرم خامه پر چرب مقدار ۵۰ تا ۱۰۰ گرم خامه کم چرب اضافه کنید تا خامه پر چرب تبدیل به کره نشود. خامه را دور کند همزن به صورت دورانی آهسته بزنید تا خامه کاملاً پوک و سبک شود. نکته خیلی مهم سرد بودن خامه است که باید حتماً خامه ای را که می خواهید بزنید برای استفاده از قبل آن را منجمد نمایید
ویرایش و تلخیص:آکاایران

cafeghanadan.com             

  • cafeghanadan cafeghanadan
  • ۰
  • ۰

خمیر تارت شیرین

خمیر تارت شیرین

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درست کردن این خمیر حداکثر ۴۵ دقیقه وقت‌تان را خواهد گرفت.

مواد لازم

کره ۱۲۵ گرم
آرد ساده ۱ پیمانه
شکر ¾پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
آب یخ ۱ قاشق غذاخوری
وانیل ۱ قاشق چای‏خوری

 

 

 

طرز تهیه:

  1. کره یخ زده را خرد کنید.
  2. فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتی‏گراد روشن کنید.
  3. کره، آرد، وانیل و شکر را با هم‌زن یا دست مخلوط کنید تا شکلی شبیه خرده‌نان به خود بگیرد.
  4. زرده تخم‌مرغ و آب یخ را به مخلوط اضافه کنید تا شکل خمیری به خود بگیرد
  5. خمیر را بین دو ورقه کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی ( کاغذ روغنی) که آردی شده پهن کنید طوری‌که به شکل دایره‌ای به گردی ۱۰ سانتی‏متر باشد.
  6. سپس خمیر را با کاغذها داخل یخچال قرار دهید تا به مدت ۳۰ دقیقه استراحت کند.
  7. سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و با وردنه به صورت دایره‌ای به قطر ۳۴ سانتیمتر پهن کنید.
  8. در ته یک قالب مخصوص تارت لبه‏دار که اندازه ته آن ۲۶ سانتی‌متر باشد و ۵ سانتی‌متر عمق داشته باشد، خمیر را طوری پهن کنید که لبه‏ها را هم بپوشاند.
  9. اضافه لبه‏های خمیر را بگیرید. خمیر را برای ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  10. با چنگال به خمیر ضربه بزنید تا سوراخ سوراخ شود سپس روی خمیر را با کاغذ روغنی بپوشانید. لوبیا، نخود یا برنج نپخته را روی آن بریزید. آن را در فر داغ بگذارید.
  11. آن را در فر برای ۱۰ دقیقه بپزید تا وقتی آن را لمس می کنید، سفت باشد. لوبیا و کاغذ را از روی خمیر بردارید.
  12. دوباره آن را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا به رنگ طلایی روشن دربیاید.
  13. خمیر را از فر خارج کنید. دمای فر را به ۱۸۰ درجه کاهش دهید.
  14. بعد از این‌که هر نوع فیلینگ شیرینی که خواستید را در آن ریخته و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید.

 

 

cafeghanadan.com             

  • cafeghanadan cafeghanadan
  • ۰
  • ۰

« سس شکلات » خانگی

  

با اینکه امروزه سس شکلات را می‌شود در بسته‌بندی‌های جور واجور و به راحتی خرید اما تهیه آن در خانه مطمئنا به صرفه‌تر و با کیفیت‌تر است. سس شکلات را همراه میوه و انواع کیک و شیرینی سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای تهیه یک و نیم پیمانه سس شکلات:

  •   شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم
  •   شکلات شیری: ۲۵ گرم
  •   عسل: یک قاشق غذاخوری
  •   کره: ۲ قاشق غذاخوری
  •   خامه: دوسوم پیمانه

روش تهیه:یک قابلمه کوچک را روی شعله خیلی ملایم گذاشته و همه مواد را در آن بریزید. به آرامی آن را هم بزنید تا شکلات آب شده و خامه و کره در آن حل شود. سس را در یک ظرف وارمردار ریخته و سرو کنید.براونی

شکلاتی

 آجرهای شادی‌بخششکلات یکی از طبیعی‌ترین مواد طبیعی برای رفع افسردگی است. اگر احساس می‌کنید غمگین و افسرده‌اید، این خوشمزه دوست‌داشتنی را به صورت کیک‌های نرم، کم‌آرد و مسطحی که براونی (Brownie) نام دارد در آورده و به عنوان صبحانه یا عصرانه با شیر، قهوه یا چای در کنار دوستان‌تان سرو کنید تا هم روحیه‌تان عوض شود و هم دیگران را شاد کنید.

«سس شکلات» خانگی

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

  •   شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم
  •   کره:۵۰ گرم
  •   تخم‌مرغ: درشت ۳عدد
  •   شکر: ۲۰۰ گرم
  •   آرد سفید: ۵۰ گرم
  •   بیکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
  •   گردوی نیمکوب: ۵۰ گرم

روش تهیه:۱-  فر را روی ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.۲- تخم‌مرغ و شکر را آن قدر با همزن بزنید تا رنگش باز شده و به صورت رنگ کرم درآید. آرد و بیکینگ پودر را کم‌کم اضافه کرده و هم بزنید تا یک‌دست شود. ۳- کره و شکلات را در یک قابلمه کوچک روی شعله ملایم آب کنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید.۴- پس از اینکه شکلات کمی خنک شد، آن را به آرامی به مایه تخم‌مرغ اضافه کرده و همزمان آن را هم بزنید تا هم تخم‌مرغ نبندد و هم مواد کاملا مخلوط شود.گردو را به مایه براونی اضافه کنید.۵- در یک قالب یا ظرف نسوز مربع‌شکل به قطر ۲۰ سانتی‌متر کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید. مایه کیک را در آن ریخته و صاف کنید. قالب را ۴۰ تا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا براونی بپزد.نکته:– برای مخلوط کردن تخم‌مرغ و شکر، ابتدا تخم‌مرغ را بزنید تا باز شود، سپس شکر را در ۲ مرحله به آن اضافه کنید.- به جای گردو از انواع مغز و خشکبار استفاده کنید.- می‌توانید قبل یا بعد از برش، سس شکلات را روی آن بریزید.

 

cafeghanadan.com             

  • cafeghanadan cafeghanadan