کافه قنادان

شیرینی فروشی

کافه قنادان

شیرینی فروشی

  • ۰
  • ۰

7 نوشیدنی گرم برای روز های سرد


  حال این نوشیدنی می‌تواند یک فنجان جای معمولی باشد یا یک لیوان شیرکاکائو. البته عادت به خوردن هر یک از آنها به دلیل داشتن موادمغذی مختلف،  فواید گوناگونی دارد و زیاده‌روی در مصرفشان نیز می‌تواند عوارضی را به دنبال داشته باشد اما آنچه هنگام نوشیدن تمامی آنها باید مورد توجه قرار گیرد، این است که نباید داغ خورده شوند زیرا به مخاط مری آسیب می‌رسانند و در مواردی حتی می‌توانند زمینه بروز سرطان مری را افزایش دهند، بنابراین همیشه نوشیدنی‌تان را گرم بنوشید، نه داغ!



هات چاکلت سفید 

ابتدا 3 فنجان خامه رقیق را با 200 گرم شکلات سفید مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکلات‌ها ذوب شوند. سپس به آن یک قاشق چای خوری وانیل و یک‌چهارم فنجان پودر بادام بیف زاییده  سپس این مخلوط را در فنجان سرو کنید و روی آن کمی دارچین بپاشید. 



نوشیدنی  کاراملی 

برای تهیه این نوشیدنی، یک‌سوم فنجان شکر، پودرکاکائو و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود. سپس 200 گرم شکلات کاراملی به این مخلوط بیف زایید تا شکلات‌ها ذوب شوند. آنگاه 6 فنجان شیر را به آنها اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید. در آخرنوشیدنی ‌تان را در ماگ سرو کنید و روی آن کمی خامه بریزید. 




برای تهیه این نوشیدی چای  انار و لیمونی کافی است، 7 فنجان آب را با 1 فنجان شکر، کمی زنجبیل تازه، 3 عدد میخک و یک عدد چوب دارچین مخلوط کنید و بگذارید تا آب جوش بیاید سپس 1 دقیقه اجازه دهید تا تمامی مواد با هم جوش بخورند. سپس به تعداد افراد، ازچای  کیسه‌ای استفاده کنید و آنها را در این مخلوط قرار دهید. در مرحله پایانی، به این مخلوط یک فنجان آب انار و یک چهارم فنجان آبلیمو ی ترش اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه آن را صاف و در فنجان‌های مورد نظر بریزید. روی هر فنجان چای نیز یک حلقه نازلیمو ترش تازه قرار دهید و آن را گرم سرو کنید. 



چای رازیانه میخک

ابتدا به اندازه 4 فنجان آب جوش بیاورید و به آن کمی

چای سیاه، هل، رازیانه و میخک اضافه کنید. بعد از گذشت 5 دقیقه آن را صاف و با عسل شیرین کنید، البته مقدار عسل باتوجه به ذائقه‌تان می‌تواند کم یا زیاد شود. بعد از چند دقیقه، شما آماده سرو شدن خواهد بود.



شکلات داغ

برای تهیه این

نوشیدنی،4 فنجان شیر را با نصف فنجان شکر و آب مخلوط کنید و بگذارید تا به‌جوش آید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و 250 گرم شکلات تخته‌ای را به آن اضافه کنید تا ذوب شود، سپس این

نوشیدنی، را در فنجان سرو کنید و روی آن کمی پودر کاکائو بپاشید.



چایدارچین و عسل

ابتدا در یک ماگ، 1 تا 2 قاشق غذاخوری عسل را با 3 تا 4 قاشق

چایخوری لیمو ترش مخلوط کنید و به آن 3 عدد هل، 3 عدد میخک و یک قاشق چای خوری زنجبیل  اضافه کنید. در آخر به این مخلوط آب جوش بیف زایید و بگذارید تا چند دقیقه مواد با هم بمانند. سپس برای هم زدن از یک چوب دارچین استفاده کنید تاچای  حاصل، طعم دارچین به خود بگیرد.



نوشیدنینارگیلی ی

برای تهیه این نوشیدنی، 3 فنجان شیر را با یک قوطی شیر نارگیل (250 سی‌سی) مخلوط و به آنها 2 قاشق غذاخوری پودر نارگیل اضافه کنید و این مخلوط را روی حرارت قرار دهید. سپس به آن نصف قاشق چای خوری وانیل و یک‌چهارم فنجان شکلات ذوب‌شده اضافه کنید. به این ترتیب، نوشیدنی شما آماده سرو کردن خواهد بود. البته پس از ریختن این مخلوط درر  فنجان‌های مورد نظر، روی آن خامه و شکلات رنده شده نیز قرار دهید.

الکسا 

www.cafeghanadan.com

  • ۹۶/۰۱/۳۱
  • cafeghanadan cafeghanadan

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی