کافه قنادان

شیرینی فروشی

کافه قنادان

شیرینی فروشی

  • ۰
  • ۰

شربت زولبیا بامیه

من تو ماه رمضون هر سری یک پارچ از این شربت درست میکنم و برای مدتی استفاده میکنم .

نکات اصلیش: یکی استفاده از جوهر لیمو و دیگری حل کردن شکر در آب قبل از جوشوندنش و هم چنین برس کشیدن اطراف ظرفه که توضیح میدم .

زاج سفید برای شفافیت بکار میره . میتونین حذفش کنین .

گلوکز مایع هم کشسانی ش میکنه . مثل شربتهای بیرون .

 

 

زعفران دم کرده یک چهرم لیوان

جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری

گلوکز مایع ۲ قاشق غذاخوری

به اندازه یه نخود کوچیکیتر زاج سفید

 

گلاب و زعفرون با هم یک لیوان میشن . آب هم یک لیوان . یعنی ما سه لیوان شکر داریم و ۲ لیوان مایعات .

همون اول گلاب رو نصف کنید . نصفشو بزارید کنار . بقیه رو با آب و شکر مخلوط کنید. اون قدر هم بزنید تا جایی که ممکنه شکر حل بشه. مثل تصویر:

بعد قرارش بدین رو اجاق  گاز. همین که شروع به جوشیدن کرد ، شما با یه برس مرطوب مثل تصویر ، شکرکهای اطراف رو هی حل کنید و از بین ببرید. برس رو به آبلیمو هم میشه آغشته کنید.اینکار رو یکسره باید انجام بدین تا از شکرک زدن دور ظرف جلوگیری بشه .

اون قدر باید بجوشه تا قووم بیاد. برای امتحان ، هر سری چند قطره شو بندازین تو آب یخ . اگه وا نرفت یا دیر وارفت آماده س . اما اگه همون اول با آب قاطی شد، هنوز باید بجوشه .
اینجا تازه شروع جوشش هست:

آخرا که دیگه احساس کردین داره قووم میاد، جوهر لیمو و زاج رو اضافه کنید. همینطور گلوکز مایع.

سپس زعفرون ، جوهر لیمو و بقیه گلاب رو اضافه کنید.

شما یک شربت بسیار خوشرنگ و شفاف خواهید داشت که اصلااا هم شکرک نخواهد زد !

 

cafeghanadan.com             

  • ۹۵/۱۲/۰۳
  • cafeghanadan cafeghanadan

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی