شربت زولبیا بامیه
من تو ماه رمضون هر سری یک پارچ از این شربت درست میکنم و برای مدتی استفاده میکنم .
نکات اصلیش: یکی استفاده از جوهر لیمو و دیگری حل کردن شکر در آب قبل از جوشوندنش و هم چنین برس کشیدن اطراف ظرفه که توضیح میدم .
زاج سفید برای شفافیت بکار میره . میتونین حذفش کنین .
گلوکز مایع هم کشسانی ش میکنه . مثل شربتهای بیرون .
زعفران دم کرده یک چهرم لیوان
جوهر لیمو یک چهارم قاشق چای خوری
گلوکز مایع ۲ قاشق غذاخوری
به اندازه یه نخود کوچیکیتر زاج سفید
گلاب و زعفرون با هم یک لیوان میشن . آب هم یک لیوان . یعنی ما سه لیوان شکر داریم و ۲ لیوان مایعات .
همون اول گلاب رو نصف کنید . نصفشو بزارید کنار . بقیه رو با آب و شکر مخلوط کنید. اون قدر هم بزنید تا جایی که ممکنه شکر حل بشه. مثل تصویر:
بعد قرارش بدین رو اجاق گاز. همین که شروع به جوشیدن کرد ، شما با یه برس مرطوب مثل تصویر ، شکرکهای اطراف رو هی حل کنید و از بین ببرید. برس رو به آبلیمو هم میشه آغشته کنید.اینکار رو یکسره باید انجام بدین تا از شکرک زدن دور ظرف جلوگیری بشه .
اون قدر باید بجوشه تا قووم بیاد. برای امتحان ، هر سری چند قطره شو بندازین تو آب یخ . اگه وا نرفت یا دیر وارفت آماده س . اما اگه همون اول با آب قاطی شد، هنوز باید بجوشه .
اینجا تازه شروع جوشش هست:
آخرا که دیگه احساس کردین داره قووم میاد، جوهر لیمو و زاج رو اضافه کنید. همینطور گلوکز مایع.
سپس زعفرون ، جوهر لیمو و بقیه گلاب رو اضافه کنید.
شما یک شربت بسیار خوشرنگ و شفاف خواهید داشت که اصلااا هم شکرک نخواهد زد !
- ۹۵/۱۲/۰۳