شیرینی برگه زردآلو
مواد خمیر:
۵۵ و نیم تا ۶ و نیم فنجان آرد
۳/۴ فنجان شکر
۱ق چ نمک
۶ و ۳/۴ ق چ خمیر مایه (یست)
۱/۲ فنجان کره نرم
۱فنجان آب داغ
۳ عدد تخم مرغ
موادلایه زردآلو :
۳۰۰ گرم زردآلو خشک
۱و ۱/۲ فنجان آب
۱/۲ فنجان شکر قهوه ای یا شکر
مواد رویه شیرینی:
۱/۳ فنجان آرد
۳ ق غ شکر
۳/۴ ق چ دارچین
۳ ق غ کره
برگه هی زردآلو را ۲۰ دقیقه با آب می پزیم تا تمام آب جذب برگه ها بشه:
زرد آلوهای نرم شده رو با شکر در غذا ساز یا مخلوط کن خوب له می کنیم:
تمام مواد رویه شیرینی یعنی آرد و شکر و دارچین و کره رو در ظرفی خوب با هم مخلوط می کنیم:
برای درست کردن خمیر آرد و شکر و نمک و خمیر مایه رو در کاسه مخلوط می کنیم . کره آب شده و آب گرم رو اضافه می کنیم و ۲ دقیقه می زنیم (۱ پیمانه از آرد رو نگه می داریم بعدا” کم کم و به مقدار لازم به خمیر اضافه می کنیم):
تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم و ۲ دقیقه دیگر می زنیم:
آرد باقی مانده رو کم کم اضافه می کنیم تا خمیر چسبندگی پیدا کنه و به ورزش داد.در این مرحله خمیر رو روی سطح آرد اشیده می گذاریم و۳ تا ۵ دقیقه ورز می دیم:
حالا خمیر و مواد داخلی و مواد رویه شیرینی آماده هست و وقتشه که شیرینی رو درست کنیم:
خمیر رو سه قسمت مساوی می کنیم و هر قسمت رو به صورت یک مستطیل ۱۸ در ۳۰ سانت در سینی چرب شده پهن می کنیم:
یک سوم از کرم زرد آلو رو وسط هر خمیر پخش شده پهن می کنیم. طوری که فقط یک سوم وسط خمیر کرم خورده باشد:
با کارد یا کاتر پیتزا روی خمیر های دو طرف برش های مورب می زنیم:
نوار های دو طرف رو کمی می پیچیم رو روی کرم زرد آلو برمی گردونیم:
یا بدون پیچیدن صاف روی زردآلوها می چینیم :
ترکیب شکر و دارچین رویه شیرینی رو وسط شیرینی می ریزیم:
شیرینی ها رو با پلاستیک می پوشونیم و ۳ تا ۳ ساعت ونیم میگذاریم تا خمیر پف کنه:
هر چه بیشتر خمیر را استراحت دهید شیرینی پوک تری خواهید داشت.
شیرینی ها رو به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه می پزیم:
- ۹۵/۱۲/۰۳