کافه قنادان

شیرینی فروشی

کافه قنادان

شیرینی فروشی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خمیر قطاب

 

زرده تخم مرغ –  ۲ عدد
ماست ساده کم چرب – ۱۰۰ گرم
روغن  –  ۱۰۰ گرم
آرد سفید  –  ۱۵۰ گرم
بکین پودر –  ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه خمیر قطاب
طرز تهیه انواع خمیر – طرز تهیه خمیر قطاب

روش تهیه :بکینگ پودر و زده تخم مرغ و روغن و ماست را مخلوط کرده آرد را به‌تدریج می‌ریزیم به‌هم می‌زنیم تا مایه خمیر شده به‌طوری که به دست نچسبد و زیاد هم سفت و بدون کشش نشود خمیر را در کیسه نایلونی می‌گذاریم ۱ تا ۲ ساعت بماند و خمیر ور بیاید.

طرز تهیه :
بکینگ پودر و زده تخم مرغ و روغن و ماست را مخلوط کرده آرد را به‌تدریج می‌ریزیم به‌هم می‌زنیم تا مایه خمیر شده به‌طوری که به دست نچسبد و زیاد هم سفت و بدون کشش نشود خمیر را در کیسه نایلونی می‌گذاریم ۱ تا ۲ ساعت بماند و خمیر ور بیاید.

 

cafeghanadan.com             

  • ۹۵/۱۱/۳۰
  • cafeghanadan cafeghanadan

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی