طرزتهیه شیرینی گلابی
شیرینی زیبا و خوش طعمی که شبیه گلابی شکل داده میشود و مناسب میهمانیهای نوروز است، در این شیرینی به جای کارانفیل میتوانید از خلال بادام برشته شده نیز استفاده کنید و یا هر ماده ای که خوراکی باشد و به زیبایی و طبیعی تر جلوه کردن هر چه بیشتر این شیرینی کمک کند، کارانفیل یا میخک عطر بسیار خوبی نیز به این شیرینی میدهد ، کارانفیل را با نام میخک نیز میتوانید از عطاری ها تهیه کنید.
مواد لازم :
تخم مرغ ……………… ۱ عدد
کره یا مارگارین ………. ۱۲۵ گرم
پودر شکر …………….. یک لیوان
آرد ……………………. یک فنجان
نشاسته گندم ………. به میزان لازم
وانیل ۵ گرم ………….. نصف قاشق چایخوری
میخک یا کارانفیل …….. به میزان لازم
طرزتهیه شیرینی گلابی
طرز تهیه انواع شیرینی خشک – طرزتهیه شیرینی گلابی
روش تهیه :کره نرم شده در محیط آشپزخانه را به همراه تخم مرغها درون ظرفی بریزید و تا زمانی که به شکل کرم درآید هم بزنید ، پودر شکر را اضافه کرده و مخلوط کنید. وانیل و آرد را اضافه کرده هم بزنید و سپس خمیر را ورز دهید نشاسته را کم کم اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا زمانی که خمیر به دست نچسبد و خمیری نرم داشته باشید. از خمیر به اندازه گردو بردارید و با دست به شکل گلابی درآورید و با یک عدد میخک بالای گلابی را زیباتر کنید. بعد از اینکه شیرینی ها را در سینی فر چیدید روی هر کدام از آنها یک عدد میخک بگذارید و کمی فشار دهید تا به داخل خمیر برود …. شیرینی ها را در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد فر تا زمانی که روی شیرینی ها کمی طلایی شود بپزید.
نکته : اگر نشاسته گندم در دسترس نبود میتوانید از نشاسته ذرت استفاده کنید
- ۹۵/۱۱/۳۰