طرز تهیه پنکیک خانگی
تهیه این پنکیک سالم خانگی، بسیار راحت است و آرد، تخممرغ و کره از جمله مواد اصلی آن میباشد.
انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات – طرز تهیه پنکیک خانگی خوشمزه
زمان تهیه و پخت: ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای ۴- ۳ نفر:
آرد: ۵/۱ پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
شکر: یک قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
شیر: یک و نیم پیمانه
تخممرغ: یک عدد
کره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق
طرز تهیه:
• شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
• تخممرغ، کره وشیر را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک همزن، آنها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند.
• در یک تابه نچسب، کره را ذوب کنید.
• یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت ۳ دقیقه یا تا زمانیکه رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوهای رنگ شود حرارت دهید.
• همین کار را با مابقی مایه انجام دهید.
• تعداد پنکیک تهیه شده ۴ عدد میباشد.
چه چیز هایی نیاز دارید ؟تند زن، دو کاسه برای مخلوط کردن، ماهی تابه یا کلوچه پز، روغن گیاهی، ملاقه یا فنجان مناسب، قاشق متوسط، کفگیر. |
در اینجا چند روش ساده برای ایجاد یک پنکیک عالی وجود دارد.
چه چیز هایی نیاز دارید
این ۷ مرحله ی ساده را دنبال کنید.
در یک کاسه متوسط با فنجان شیشه ای بزرگ، ترکیبات خشک را هم بزنید. در یک کاسه جدگانه، اجزای مرطوب را با هم مخلوط کنید ( شیر، تخم مرغ،روغن گیاهی) تا این که تخم مرغ کاملا مخلوط شود. ۳- عناصر خشک و مخلوط را با هم مخلوط کنید.
ترکیبات مرطوب را به کاسه ای که در آن ترکیبات خشک بودند اضافه کنید. آن ها را تا زمانی که ذرات پوری دیده نباشند هم بزنید.
دستمال کاغذی را با روغن گیاهی چرب و مرطوب کنید و آن را به آهستگی در کف ماهی تابه بکشید. این باعث می شود تا پنکیک ها به شکل استیک بماند.
برای هر پنیک با ملایمت ، ۳/۱ یا ۲/۱ فنجان از خمیر را در آن بریزید. از ملاقه یا فنجان استفاده کنید. از یک قاشق برای پهن کردن خمیر در یک دایره استفاده کنید.
به یک باره وسط پنکیک ها شروع به حباب زدن و ترکیدن می کند، آن زمان است باید کفگیر را در زیر پنکیک ها قرار داده و به سرعت آن ها را برگردانید. |
- ۹۵/۱۲/۰۳